2020 januar – juni

Vi udsætter igen

Foto: OZ4KAJ

Bestyrelsen har besluttet at vi aflyser/udsætter al fysisk mødeaktivitet til tidligst 7. maj. Bemærk at det også gælder besøget på Terma planlagt til den 17. april. Vi finder en ny dato.

Men heldigvis giver vores pragtfulde hobby os muligheder for at mødes på anden vis. På “3748” (3,748MHz) deltager flere og flere. Både medlemmer af OZ7SKB, men også mange andre fra det ganske land. Tidspunkter er som sædvanlig kl. 16.00 på hverdage og kl. 11.00 på lørdage.

Vi oplever også en stigende aktivitet på vores facebookside. Har du ikke været inde endnu, så prøv det. Kontakt evt. OZ4KAJ hvis du behøver lidt intro.

Følg udviklingen på favebook og her på siden.

Bestyrelsen


Vintage radio hver søndag kl. 13

For et år siden tog OZ1IJX og OZ8CTH initiativ til et forum for vintage radio entusiaster. Det første møde blev afholdt den 24. marts, hvor fem amatører med vintage grej deltog. Siden har mere end 30 vintage operatører deltaget. Vi mødes hver søndag kl. 13 på 3748 kHz, hvor vi udveksler rapporter, tips og erfaringer. Så deltag eller lyt med i dag, hvor vi kan fejre vores 1-års fødselsdag. Her vil du høre de gamle Collins, Drake, Heathkit, Yaesu og Kenwood stationer fra dengang, far var dreng.

Om lørdagen kan du kl. 13 på på 3660 kHz høre den norske nostalgiring LA2OLD, der starter med check in i AM. Se også  http://www.la2old.no/index.php


Ingen mødeaktivitet før tidligst efter påske – 16/4.

Vi aflyser alle møder om torsdagen indtil påske. Så første mødegang bliver TIDLIGST torsdag den 16. april.

Det betyder, at generalforsamlingen udskydes. Der er blot budget, valg og forslag om en enkelt tilføjelse til vedtægterne på dagsordenen. En ny dato fastsættes senere. Det gælder også for de arrangementer, der nu bliver aflyst.

Følg med på Facebook og her på hjemmesiden.

Lad os glædes over, at vi har en hobby, der kan udføres hjemmefra. Husk at du på hverdage kl. 16 altid kan møde nogle af dine klubkammerater på 3748 kHz. Senest har 2 x Niels, OZ4AAL og OZ1NKF, været på besøg på den populære frekvens.

BESTYRELSEN


AFLYSNING

Vi har besluttet at aflyse mødet i klubben på torsdag den 12. marts. Det begrundes i den udvikling Coronasmitten er i, vores lokalers indretning og i øvrigt at vi er på en skole. Hold dig orienteret her på hjemmesiden eller på Facebook om de kommende torsdage. Vi tager en uge af gangen.

BESTYRELSEN


KH8 – American Samoa


Den 20. februar holdt OZ0J Jørgen et medrivende foredrag om en DXpedition til KH8 American Samoa. Det ligger et sted ude midt i Stillehavet. Link til google maps.

Vi fik hele fortællingen om Jørgens og hans rejsefælle OZ1RH Palles “fortrædeligheder” på turen. Lige fra starten i USA via Hawai til KH8, det gode logi med betalingsstrøm og til hjemrejsen med efterfølgende arbejdsdag.

Et godt EDR foredag, vi kan anbefale andre.


Indkaldelse til ordinær generalforsamling 

Der indkaldes til ordinær generalforsamling den 19. marts 2020 kl. 19:30. Dagsorden for lige årstal ifølge vedtægterne.
Du kan læse/downloade dagsordenen her >>

HUSK at kontingent skal være betalt senest 1. marts for, at du har stemmeret


Velkommen i Drake familien

Så er OZ9LD blevet QRV på 80 meter med en Drake TR7 line. Tillykke med nyerhvervelsen, John!


Så fik vi det lært

På årets første foredragsaften underholdt OZ4BM Bent med emnet “Måling på modtagere”. Er super indføring i teorien og teknikken bag. Det føg i luften med begreber som RMS, dB, støjgulv etc. Og til slut en demonstration af, hvad klubbens målesendere kan tilbyde os. Så nu kan du få efterprøvet din modtagers data.


Nytårshilsen fra kassereren:
Kontingentet på Kr. 300, – for 2020 bedes indbetalt på klubbens konto 9326 9042377732 senest 1. marts, med angivelse af kaldesignal eller navn.

OBS: Du har ikke stemmeret på generalforsamlingen, hvis ikke kontingentet er indbetalt rettidigt.